Categorii

Microfoane Video/Streaming/Radio

Comanda Microfoane USB, Headset, wireless, lavaliere, girafa pentru diverse aplicatii video precum streaming, broadcasting, TV, radio, podcast si multe altele. Produse de la branduri precum Blackmagic Design, Rode, Roland, Zoom, Marshall Electronics si multe altele.

 • Microfoane USB/Podcast Microfoane USB/Podcast

  Comanda Microfoane USB/Podcast pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Microfoane pt. Camere Video Microfoane pt. Camere Video

  Comanda Microfoane pentru camere video pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Microfoane Headset Microfoane Headset

  Comanda Microfoane Headset pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum Sennheiser, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Microfoane Wireless pt. Camere Microfoane Wireless pt. Camere

  Comanda Microfoane Wireless pt. camere ideale pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Lavaliere Lavaliere

  Comanda Microfoane Lavaliere pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Microfoane Radio/TV Microfoane Radio/TV

  Comanda Microfoane Radio/TV pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Microfoane pt. Reporteri Microfoane pt. Reporteri

  Comanda Microfoane pt. Reporteri pentru diverse aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

 • Microfoane Girafa Microfoane Girafa

  Comanda Microfoane Girafa pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

Nu sunt produse in aceasta categorie

a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte