Categorii

Despre Noi

NetMusic este un magazin online parte din Grupul Fly Music SRL lansat pe piaţa românească în anul 2007 şi are ca obiect de activitate importul, distribuţia şi comercializarea de instrumente muzicale.

Ne bucuram sa putem spune ca am reusit sa construim, in primul rand, o echipa capabila sa faca fata cu succes intr-o industrie tot mai dinamica, mai exigenta, aflata in continua dezvoltare, concurentei acerbe si cerintelor tot mai complexe din partea clientilor. Aceste lucruri nu fac decat sa ne motiveze si sa ne determine sa intram intr-o competitie permanenta cu noi insine, sa ne impunem noi limite de performanta. 


Doar cel mai bun pentru clienţii noştri! De aceea acordăm o atenţie maximă tuturor clientiilor. Motivul este simplu: Satisfacţia Dvs. este prioritatea noastră numărul unu.

Sunteţi foarte importanţi pentru noi!

Acordăm o atenţie deosebită nivelului de deservire, Dvs., clienţii noştri meritaţi cea mai bună abordare. Suntem gata să vă oferim servicii de înaltă calitate ca, atunci când cumpăraţi un instrument muzical să fie cel mai plăcut moment pentru Dvs.

Lucram cu cat mai mult profesionalism respectand toate cerintele clientiilor nostrii si raspunzand fiecarei provocari cu succes.

Deviza noastra este calitate, calitate si iar calitate invatand asta de-alungul timpului de la clientii nostrii care au vrut si au fost intotdeauna serviti cu promptitudine, cu mult profesionalism si nu in ultimul rand cu preturi avantajoase.

Interesele clientiilor nostri sunt intotdeauna pe primul loc. Experienta ne-a confirmat ca succesul ne va urma in mod firesc daca satisfacem interesele fiecarui client.

Magazin Prezentare

NetMusic este un magazin exclusiv online si nu beneficiaza de un magazin de prezentare, insa va putem recomanda cu caldura sa vizitati showroomurile partnere din Grupul Fly Music in orasele:
Timisoara, Sibiu, Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Botosani, Satu Mare sau Vaslui. 

Orar Procesare Comenzi

Luni-Vineri: 09:30 -17:00;
Sambata: 9:00 - 13:00;
Duminca: Inchis

Contact

Telefon: +40753 804 000

Companie

S.C. Fly Music S.R.L.
Str. Pompier Gheorghe Colțuneac nr. 4, Bosanci, 727045, Suceava, Romania
J33/1121/2006;
RO 18996892


Banca Transilvania
RO88BTRL03401202A60476XX
SWIFT: BTRLRO22SVA

Raiffeisen Bank
RO82RZBR0000060019090166


a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte