Categorii

Aceasta sectiune are rolul de a prezenta modalitatile si pasii ce trebuiesc urmati pentru a efectua o comanda online.

Toate produsele de pe site-ul Netmusic.ro, sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala in vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. 
Ne obligam ca aceste date sa fie tinute confidentiale si sa fie folosite de catre Netmusic.ro doar in scop de vanzare catre client.

Comanda produsului

Vom incerca mai departe să prezentăm cateva din situațiile intâmpinate de client în efectuarea unei comenzi online. Categoriile de produse se găsesc pe partea stângă a paginii web. Selectând o categorie veți putea vedea toate produsele din categoria respectivă in ordine crescătoare a prețurilor.

Produsele pot fi sortate si filtrate după diferite criterii precum si după producător. 
Dacă v-ați hotărât ce produse doriți să achiziționați de pe site-ul nostru, aveți la dispoziție mai multe modalități de a intra in posesia lor. 

Doriti sa plasati o comanda, dar NU doriti sa va logati/inregistrati.

Comanda telefonic
Contactati telefonic unul dintre agentii de vanzari, solicitati produsele, stabiliti cu acesta aspectele tehnice, financiare cat si modalitatea de livrare. 


Vă vom solicita informatii minime pentru completarea facturii, si din acest moment comanda dvs. este confirmata si in curs de livrare. 
Numerele de telefon la care ne puteti contacta le gasiti accesand meniul CONTACT.

Comanda rapida
Nu sunteti nevoit sa fiti inregistrat pe site pentru a face o comanda online, ci completati un formular cu informatii minine pentru lansarea comenzii. Aceasta, va fi preluata de un reprezentant de vanari, care va lua legatura telefonic cu dvs., urmand sa stabileasca detaliile finale ale comenzii, cat si confirmarea ei. 
In acest mod, timpul de confirmare a unei comenzi se reduce simtitor.

Doriti sa plasati o comanda pe site, online si sunteti utilizator inregistrat

Produse in cos. 
Puteti adauga produse in cosul de cumparaturi indiferent daca sunteti utilizator logat/inregistrat sau nu, cu ajutorul butonului “ADAUGA IN COS”. In momentul in care cosul dvs. virtual de cumparaturi va contine toate produsele dorite apasati butonul "CUMPARARE". 

Exista doua variante: 
Nu aveti cont deschis si activ la noi. 
In acest caz va trebui sa va inregistrati si veti avea de completat un formular de "Date Personale". In urma completari formularului veti primi un email prin care vi se va solicita confirmarea deschideri contului. 

Aveti un cont deschis la noi. 
In acest caz va trebui sa va autentificati (daca nu sunteti deja) pentru a putea emite comanda.

Cosul de cumparaturi poate fi modificat in orice moment: aveti posibilitatea de a modifica cantitatea produselor dorite, sau chiar eliminarea lor din cos. 
Produsele se mentin active in cos de la o sesiune la alta, pana in momentul in care Dvs. doriti sa le eliminati, sau sa le comandati.

Pentru a va livra produsele din cosul de cumparaturi, trebuie sa completati detaliile comenzii: date de facturare, adresa de livrare, metoda de plata.

Pentru finalizarea comenzii apasati butonul “COMANDA”.

Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați-ne.


NetMusic

contact@netmusic.roa fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte