Categorii

Garantia produselor

Garantia produselor noi achizitionate prin magazinul netmusic.ro, cu exceptia celor resigilate, conform legii, este de 3 ani pentru persoanele fizice si 1 an pentru persoanele juridice de la data cumpararii. Produsele sunt noi in ambalaje originale.
Nu se acorda garantie pentru produse consumabile: pene, fete de toba, bete de toba, cabluri, mufe, stative, corzi si alte produse asemanatoare.
Nu intra sub incidenta garantiei, chiar daca in dreptul produselor se specifica termenul de garantie:
- Partile mobile ale difuzoarelor
- Lichidele de orice fel
- Becurile
- Fetele de toba
- Corzile de chitara
- In general orice tip de consumabil
- Microfoanele descentrate datorita socurilor (scapare din mana)
- Cutiile de rezonanta ale instrumentelor, crapate in urma loviturilor
- Bobine
- Filtrele celon
- Cabluri
- Cinele, corzi, pene
- Gaturile instrumentelor cu corzi, curbate datorita folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitara acustica montate pe chitara clasica)
- Piesele de schimb pentru diverse echipamente si instrumente!

Lipsa documentelor
Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor!

Lipsa ambalajului original
Ambalajul original nu este obligatoriu, insa clientul isi asuma posibilele daune rezultate in timpul transportului tur-retur a marfurilor, datorate ambalarii necorespunzatoare..

Defectiunile provocate de calitatea curentului
In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie.
Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48 V nu beneficiaza de garantie!

Defectiunile provocate de suprasolicitari
Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost. In aceasta categorie intra boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.

Interventia neautorizata
Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor!

Echipamentele utilizate necorespunzator
Echipamentele utilizate in cluburi, discoteci, etc. care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati nu intra sub incidenta garantiei. In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire, partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor.

De asemenea defectiunile provocate mixerelor si echipamentelor de DJ prin lovirea partilor care produc efecte de suntet. Indiferent de cat de incendiara este petrecerea nu uitati ca echipamentul produce acelasi efect indiferent daca il apasati delicat sau il loviti cu violenta.

Returnarea produselor

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs il puteti returna in termen de 14 zile de la data livrarii, suportand costurile de retur ale expeditiei; valabil doar pentru persoanele fizice ce au plasat comenzile online sau telefonic. Produselor cumpărate din magazinul noastre fizice nu se aplică termenul de returnare în 14 zile.
Nu se pot returna produse sensibil igienic, cum ar fi: muștiucuri, ancii, căști in-ear, fluierași, ocarine, naiuri, dopuri de ureche, muzicuțe, kazoo, drâmbe, triole (melodica) și camertoane.
Nu se admite returnarea produselor desigilate din categoria CD-uri, DVD-uri, Software sau produse similare cu licente software.
Nu se acepta returnarea pentru produsele care au fost confectionate/comandate dupa specificatiile prezentate de consumator.
In cazul returnarii produsele livrate gratuit de catre netmusic.ro, clientul este obligat sa suporte cheltuielile de returnare. Costurile implicate cu returnarea produsele care fac obiectul garantiei sunt suportate de client.
netmusic.ro isi asuma costul transportului porduselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiune in maxim 48 ore.
Produsele trebuie returnare in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deteriorare, in caz contrar, netmusic.ro avand dreptul de a incasa pana la 50% din valoarea produsului, pentru oricare din motivele prezentate anterior.
Expedierea returului se va face prin acelasi agent/curier prin care a fost livrat produsul. netmusic.ro va returna clientului contravaloarea produselor returnate in maximum 14 de zile de la data primirii returului.
netmusic.ro poate refuza returul sau opri un cost de restocare din valoarea produsului returnat, daca se observa ca produsele returnate au deficiente de functionare dataorita utilizarii sau deficiente legate de aspectul fizic al produselor.

Returnarea produselor în garanție:

Produsele in garantie care prezinta defectiuni pot fi returnate atat timp cat indeplinesc toate conditiile specificate in certificatele de garantie, plata expedierii tur-retur fiind suportate de netmusic.ro.
Reparatia sau inlocuire produselor se va face in 15 zile.

Instructiuni de returnare

Formularul de retur se poate descarca apasand acest link sau se pot urma instructiunile de mai jos.
Pasii de mai jos sunt valabili daca aveti un cont pe netmusic.ro. Daca ati plasata o comanda rapida ne puteti solicita pe email sa va cream un cont client pentru a usura procesul de returnare si de a benificia de toate avantajele.
1. Autentificati-va in contul dvs. de pe netmusic.ro
2. Mergeti la "Comenzile mele" sau "Istoric si detalii comenzi"
3. Click pe comanda cu produsele pe care vreti sa le returnati
4. In lista de produse bifati produsele pe care doriti sa le returnati si specificati cantitatea si motivul returnarii.
Apasati 'Initiati procedura de returnare". Noi vom fi notificati de dorinta dvs. de a returna produsele si dupa ce va vom comfirma ca puteti returna produsele veti putea sa tipariti formularul de retur.
5. Dupa ce ati primit notificarea pe email ca produsele se pot returna (stare "In asteptarea coletului") mergeti la "Produse mele returnate" din contul dvs. si tipariti formularul de returnare. Trimiteti acest formular impreuna cu coletul dvs.
Nota: returnarea se poate face doar in intervalul de 14 zile de la data livrarii.
Adresa la care se returneaza produsele este:


Destinatar:

NetMusic.ro - Departament Service
Str. Pompier Gheorghe Colțuneac nr. 4, Bosanci, cod 727045, Suceava
Nr. Retur: ####


In functie de optiunea dvs., banii proveniti din stornarea produselor returnate se por returna in termen de 14 zile de la primirea coletului de catre netmusic.ro (va rugam sa specificati contul si banca dvs.) sau pot fi folositi pentru achitarea unui alt produs (va vom elibera un cod voucher ce poate fi folosit oricand la plasarea unei alte comenzi - store credit).

Pentru orice nelamuriri, ne puteti scrie la contact@netmusic.ro.


a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte